SİİRT / ŞİRVAN - Taşlı Yatağan İlkokulu

Taşlı Yatağan İlkokulu

TAŞLI KÖYÜ YATAĞAN MEZRASI ŞİRVAN/SİİRT
Vizyon
Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır. Özgün yaklaşımlarla yapılandıran, bilgi ve teknolojiyi takip edebilen, üreten, okuyan, düşünen, takım çalışması anlayışıyla hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek geçmiş başarılardan aldığımız güçle her alanda güçlü bir kurum olmak.
Misyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul ederek, iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul oluşturmak.
Öğretim Şekli :Norman Öğretim
08:00-14.00
MERKEZİ SİSTEM KALORİFER
Ulaşım
Okulumuz Siirt-Pervari yol güzergahında olup okulumuza ulaşım İl merkezinden toplu taşıma ile yapılmaktadır.Şahsi araçlarla da gidip gelmeye müsait bir yol yapısına sahip.
Okulumuza il merkezinden toplu halde servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Şirvan´a bağlı Taşlı Köyü Yatağan Mezrası
İl merkezine 38 km - İLçe merkezine 18 km
Diğer Hususlar
Okulumuz 2 katlı ana bina ayrıca tek katlı ayrık bir binadan oluşmaktadır.Ana bina kullanılmakta olup ayrık olan ek bina kullanılmamaktadır. Okulumuzda her kademe için birer sınıf olmak üzere 4 ana okulu için 2 adet sınıf bulunmaktadır.Bir Müdür odası bir Müdür Yardımcısı odası ve öğretmenler odası bulunmaktadır. Fiziki olarak bina yapısı işlevseldir. Bahçe alanı geniş bir alandır. Öğrenci mevcudu ideal sayıdadır.